Veelgestelde vragen

Gratis verzending

UPS Standard Ground Service is gratis voor MaxNederland klanten, overal in Nederland. Sta 3-10 werkdagen toe voor ontvangst binnen Nederland wanneer u bestelt met gratis UPS Standard Ground Service. Gratis verzending aanbod is niet van toepassing op verzendingen buiten de Verenigde Staten.

Retourneren

Niet helemaal wat je wilde? Geen probleem. Verzend je artikelen binnen 60 dagen na aankoop.

 

Retourneren is GRATIS. We hopen dat u de tweede keer verliefd wordt, of dat betekent dat u de juiste maat, breedte, kleur of stijl of een totaal ander product vindt. Kies uit een eindeloze selectie – inclusief schoenen, kleding, tassen en accessoires.

Retourneren is ook eenvoudig. Als u ervoor kiest om het product terug te keren voor een terugbetaling, geven wij u een voorafbetaalde retourzendingsetiket en een terugbetaling voor het bedrag dat u heeft betaald voor het retourneren, minus een kostprijs van € 6,95 per item.

 

DETAILS

  • Items moeten binnen 60 dagen na de aankoopprijs worden verzonden, maar tijdens het vakantie seizoen (1 november – 1 januari) geven wij u 90 dagen vanaf de aankoopdatum om geschenken makkelijker te maken
  • Items moeten worden versleten en alle originele tags bevatten
  • Alle verpakkingen, inclusief de originele schoenendoos, dienen te worden meegeleverd
  • Items moeten altijd naar Shoes.com, niet de fabrikant, teruggestuurd worden
  • Terugbetalingen worden binnen 5 werkdagen na ontvangst in ons magazijn via de originele betaalmethode toegepast
  • Helaas kunnen wij geen versnelde verzendkosten vergoed die zijn toegevoegd aan uw originele bestelling
  • Credits kunnen nog 2 tot 10 werkdagen in rekening brengen op uw account, afhankelijk van uw creditcard

Is het veilig om met mijn creditcard op jullie website te betalen

Ja. Wij garanderen dat elke aankoop die u op de MaxNederland website maakt, 100% veilig zal zijn. Elke aankoop van MaxNederland wordt ondersteund door onze 100% veilige aankoopsgarantie en onze servers gebruiken Secure Sockets Layer (SSL), een encryptietechnologie die werkt met moderne browsers, zoals de browser van Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari, Netscape en AOL. zodat alleenMaxNederland de persoonlijke informatie van een koper kan lezen. Winkelen online bij MaxNederland is statistisch veiliger dan het gebruik van uw creditcard in een restaurant of warenhuis. Technische deskundigen wijzen erop dat online aankopen zonder menselijke interventie veel veiliger zijn dan traditionele creditcard transacties, omdat de informatie onmiddellijk wordt gecodeerd in een gecodeerd bericht dat alleen door een geautoriseerde computer kan worden gedecodeerd.

Hoe annuleer ik mijn bestelling

Neem contact op met MaxNederland  Customer Service bij 071 43 53 46 4 zo snel mogelijk na het plaatsen van uw bestelling. Houd er rekening mee dat uw bestelling alleen tijdens de verwerkingsfase kan worden geannuleerd. De verwerkingstijd bedraagt meestal 1-5 werkdagen. Zodra de bestelling is verzonden, kan het niet worden geannuleerd.

Mijn schoenen zijn een beetje strak. Is dit normaal?

Ja. Je schoenen moeten zeker krap zijn als je ze eerst aan doet, vooral in het lichaam van de schoen. De lengte verandert niet met slijtage, dus als het te strak is, dan is de schoen de verkeerde maat. Als u simpelweg in het lichaam zit, draag het voor een paar dagen en het moet met elke dag van gebruik verbeteren. Als de schoenen aankomen, en je bent er zeker van dat ze de verkeerde maat hebben, neem dan contact met ons op zodat we kunnen helpen. Wij willen ervoor zorgen dat uw maat perfect is zodat u zonder zorgen kunt kopen en de beste en meest comfortabele pasvorm ooit heeft.

Kan ik mijn bestelling ruilen in plaats van terug te keren?

Als klant van MaxNederland heeft u de mogelijkheid om een bestelling uit te wisselen in plaats van het terug te betalen voor een terugbetaling. De fondsen van de oorspronkelijke bestelling overmaken naar een cadeaubon wanneer een uitwisseling wordt verwerkt. Als de uitwisselingsorder later wordt teruggegeven, zullen we uw cadeaubon terugbetalen. Gelieve ons te bellen, chatten of e-mailen en wij delen graag meer details over hoe u de uitwisseling kunt verwerken. Ons klanten loyaliteitsteam is 24 uur per dag beschikbaar en meer dan blij om u te helpen! Een uitwisseling vereist ook binnen 14 dagen een retournering van de originele bestelling, dus volg de instructies op hoe u een retourneren wilt verwerken. OhJackie.nl